Szórakozás

VV Szandika összehaknizta egy luxusautó árát

Nem váltotta aprópénzre tehetségét, drága autót vásárolt magának.

V Szandika már nem csak a legtöbb plasztikai műtétet elvégzett villalakó címével büszkélkedhet az egykori valóságshow-hősök közül, neki sikerült a leghamarabb pénzre váltania népszerűségét. A vidéki szórakozóhelyek haknikirálynője a jövő héten veheti át vadiúj német gyártmányú A3-as jelzésű luxusautóját – írja a Bors című napilap.

A Plasztikcica elmondása szerint világ életében egy ilyen gépkocsira vágyott, ezért Villából szabadulása után nem verte el a pénzt, szorgos gyűjtögetésbe kezdett, aminek meg is lett a gyümölcse.

A háromórás fellépésein ruháitól is megszabaduló kebelcsoda boldogsága határtalan, főleg azért, mert teljesült a másik nagy álma is, újra szerelmes. Az új hódolóról egyelőre még nem akart elárulni részleteket, de annyit elmondott, hogy szerinte hamarosan Alekosz is megtalálja élete párját. A menyasszonyjelöltek közül Veronika a favoritja, így az is megfordult a fejében, hogy ha a „virslis” lány kijön a Villából, szárnyai alá veszi, magával viszi a fellépéseire és a rúdtánc alapjaira is megtanítja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik