Szórakozás

Cinthya Dictator az új magyar tinibálvány?

Rajongótábora az interneten folyamatosan nő, miközben az utcán támadják.

Hetente 10-20 új ismerős jelöli be a legnépszerűbb társasági oldalon. Tinédzser tömegek rajonganak azért, amilyen ő. A 21 éves lány volt már egy éve az X-Faktor flegma, rágózós reklámarca. Magát alakította: egy lányt, aki elhiszi magáról, hogy tehetséges, és aki ennek következtében persze nem csak kinézetében is tér el az átlagtól. Cinthya magáról tényleg azt gondolja: megér egy voksot.

Katie Perry klipjének magyarországi forgatására is beválogatták, erősítette a tánckart és ott futott az amerikai énekesnő mögött. Nem csak a kinézete miatt került a klipbe. Ő Gombos Cinthya, másnéven Cinthya Dictator.

Évek óta fotózza magát, beállításainak üzenetei vannak: merjük kifejezni azt, amit gondolunk a világról és magunkról benne. Az öntörvényű fiatal nehezen viseli, hogy nem vállalhatja egyéniségét: volt, hogy egy villamosmegállóban verték agyba-főbe, minden ok nélkül, csak azért, amilyen. Pedig az önkifejező diktátor legfőbb értéknek az elfogadást tartja, így ha bárki kifogyna belőle és nem tudja, hova forduljon, Cinthyához akkor is lehet, mégpedig bizalommal…



Ajánlott videó

Olvasói sztorik