Szórakozás

30 éve él boldog házasságban a pornócsászár

Kovács Kovi István állítja, soha nem élt vissza a lehetőségekkel és akkor a legboldogabb, amikor felesége mellett pihenhet egy-egy fárasztó nap után.

Kovi legjobb asszonyai. Hogy kik ők? Édesanyja és felesége. A világ egyik legsikeresebb szexfilm-produceréről kevesen tudják, hogy pikáns szakmája ellenére 30 éve boldog házasságban él és nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával. Az asszony az Aktívnak elárulta, Kovi már egészen kicsi korától kezdve élénken érdeklődött a női nem iránt.

„Mindig is szerettem a szexet, a szép nők látványát, gondoltam, akkor megpróbálkozom ezzel” – mondta a producer, aki a gondolatot követően azonnal a tettek mezejére lépett, és a pornóipar hatalmas sikert hozott a számára.

A szexfilmek rendezője, amikor éppen nem dolgozik, rendes családi életet él. Felesége, Magdi azt mondja, nem volt könnyű elfogadnia, hogy férje szexfilmeket rendez. Személyesen is elment egy-egy forgatásra, hogy meggyőződjön arról, ez tényleg csak munka. 10 éve voltak együtt, mikor Kovi bejelentette, pontosan milyen területen is képzeli el a jövőjét.

Édesanyja elől azonban sokáig titkolta a munkáját. A most 80 éves asszony másoktól tudta meg és nehezen törődött bele, hogy gyermeke a pornóiparban próbál meg érvényesülni. Most már viszont büszke arra, hogy fia a szakmájában a legjobb, hiszen eddig 28 díjat kapott a filmjeiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik