Szórakozás

Licitálj a sztárok csizmáira!

Katus Attila egykor a Backstreet Boys relikviáiért tett volna meg mindent.

Itt a nyár és vele a szabadtéri fesztiválszezon, amely a rutinos fesztiválozók egybehangzó tapasztalata alapján, nem múlik el egy-egy esőnap nélkül. A borongós napokra is tökéletes kedvenc sztárjaink, Bartók Eszter, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila és egyedi tervezésű fekete-fehér Jack gumicsizma kollekciója, amelyekre most bárki licitálhat.

A sztárok a népszerű fekete-fehér whisky jótékonysági rendezvényén álltak alkalmi csizmakreátornak, és terveztek egyedi kollekciót, amely fesztiválszezon esős napjain is jó szolgálatot tehet. Kiss Ádám, Bartók Eszter, az Anti Fitness Club, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila a designerkedéssel a Máltai Szeretetszolgálat szenvedélybetegekkel foglalkozó alapítványát, a Fogadót támogatja, ezzel is felhívva a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás fontosságára.

A kedvencek gumicsizmáit most bárki magára kaphatja, aki megnyeri a legnagyobb aukciós piactér hazai licitjét, ahol Kiss Ádám és az AFC rajzaival díszített kreáció már gazdára is talált. Ráadásul azon túl, hogy egy egyedi darabbal gazdagodik, amely biztos, nem jön szembe vele az utcán, hozzájárul a jótékonysági akció sikeréhez.

„Remélem, a rajongóink is hozzájárulnak a sikerhez, és licitálnak. Abban a fiúban mindenképp bízom, aki egy koncert után a cipőtalpára kért tőlem autogramot” – meséli nevetve Dér Heni. „Elég extrém hely, de biztos, hogy már lekopott az aláírásom, a gumicsizmán azonban garantáltan fennmarad” – tette hozzá a Sugarloaf énekesnője, aki hasonló esetben szíve szerint George Clooney bakancsát tenné a polcára.

„Nincsen kizárólagos példaképem, sportemberként minden, hatalmas szorgalommal és odaadással bíró embert tisztelek. Fiatalként például nagyon szerettem a Backstreet Boys zenéjét, ha akkor lett volna rá lehetőségem, biztos licitálok valamilyen relikviájukra” – árulta el Katus Attila. „Pár éve azonban sikerült velük személyen is találkoznom, mint klímanagykövet, ami hatalmas megtiszteltetés volt, így túlszárnyaltam fiatalkori álmom.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik