Szórakozás

Hajsza a Sperminátor szeretője után

A filmsztárt legutóbbi botránya miatt már csak Sperminátorként emlegetik.

Az Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke körüli botrány újabb fejleményeként az amerikai média a titokzatos szeretőre összpontosít, hogy megpróbálja feltárni Hollywood egyik legjobban őrzött titkát.

Több riporternek is sikerült kiderítenie, hogy Mildred Baena 50 éves elvált asszonyról van szó, aki házvezetőnő volt Schwarzeneggeréknél, és a közép-kaliforniai Bakersfieldben van bejelentve.

Egyes jelentések szerint az ottani házat a kormányzó vette neki tavaly. A bakersfieldi ingatlan környékét szerdán televíziós stábok és riporterek özönlötték el, de senkit sem találtak otthon.

Schwarzenegger szóvivője minden kommentárt megtagadott. A hírességekkel foglalkozó TMZ.com című weblap viszont közzétett egy születési anyakönyvi kivonatot, amely azt látszik megerősíteni, hogy a gyermek egy fiú, aki 1997 októberében született, vagyis most 13 éves.

Ha ez megállja a helyét, akkor a volt kormányzó házasságon kívüli gyermeke alig egy héttel azután született, hogy Maria Shriver, Schwarzenegger felesége világra hozta negyedik közös gyermeküket, Christophert.

Közben a komikusoknak “szüretet” hozott az ügy, amelynek főszereplőjét már csak Sperminátorként emlegetik.

Schwarzenegger régi cimborája, Jay Leno kedden a The Tonight Showban csak annyit mondott: “Egészen megdöbbentő, hogy több mint egy évtizeden át titokban tartotta ezt. Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó színész.”

Schwarzenegger és felesége május 9-én jelentették be, hogy 25 évnyi házasság után különválnak. A volt kaliforniai kormányzó egy héttel később a Los Angeles Timesnak elmondta, azután mondta el feleségének a több mint tíz éve született gyerek létét, hogy január elején távozott a kormányzói székből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik