Szórakozás

Felmentette a rendőrség Győzikét

Gáspár Győző mégsem hagyta cserben Kovács Emese Eb-ezüstérmes úszónőt tavaly novemberben, amikor autóikkal összekoccantak az Andrássy úton.

Gáspár Győző végre megnyugodhat, hiszen a rendőrség csütörtökön kézbesítette számára azt a határozatot, amelyben értesítették az ellene folyó nyomozás megszüntetéséről, mivel nem találtak bűncselekményre utaló adatokat vele szemben.

A roma show-man még tavaly november 3-án beleszaladt az előtte forgalmi okokból megálló Európa-bajnok autójába. A fiatal sportoló és Győzike ugyan a helyszínen megállapodtak a kárrendezésben, illetőleg abban, hogy a vétkes fél, azaz Győző elismeri hibáját, később mégis az a hír járta, hogy cserbenhagyás történt, mivel a hölgynek agyrázkódása volt. Az azóta húzódó ügy most végleg lezárult.

“Elég szomorú, hogy hét hónapot kellett várnom arra, hogy kiderüljön az igazam, miközben egyes médiumok úgy akartak beállítani, mint valami közönséges bűnözőt, aki ittasan ült a volán mögé, és hatalmas, személyi sérüléssel járó balesetet okozott. Én mindvégig tudtam, hogy igazam lesz, de az emberek persze felültek a szenzációnak. Lépten-nyomon nekem támadtak, miközben az “áldozat” hol emlékezett a történtekre, hol pedig nem. A lényeg, hogy most már vége van ennek a rémálomnak is” – mesélte Győzike az Új Ásznak. Hozzátette: a baleset okozásáért ettől függetlenül persze felelnie kell.

“A közlekedési szabálysértésért persze felelnem kell. Pénzbírságot fogok kapni, illetve pár büntetőpontot is. Azért ez mégsem ugyanaz, mintha egy cserbenhagyásos balesetről lenne szó, mint azt korábban állították többen is” – nyilatkozta a napilapnak a Gáspár család feje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik