Szórakozás

Kökény Attilát a „sírás fojtogatta” a forgatáson

A tavalyi év férfi hangja nehezen rázódott bele új szerepébe.

Kökény Attila színésznek állt, ez pedig egy kis aggodalommal töltötte el az énekeset, ugyanis még sosem volt ilyen szituációban. De nem ő az első Megasztár, aki feltűnik a Jóban Rosszban sorozatban. Király Viktor kezdte a sort, majd Caramel és Bartók Eszti egy duettel lepte meg a Csillagvirág Klinika dolgozóit. Később a tavalyi Megasztár győztese Tolvai Renáta is szerepelt a sorozatban, csakúgy, mint Szeleczki Dávid.

A Megasztár 5 énekese saját magát játszva, betegként érkezett a Csillagvirág Klinikára, a hangszálai miatt került kórházba. Attila kezdetben nehezen rázódott bele a szerepbe, de a rutinos kollégák rögtön a segítségére siettek, és azt sem bánták, ha egy-egy jelenetet többször is fel kellett venni az énekes botlásai miatt.

A kezelés szerencsére sikeresen zárult, Attila ezért az egyik legismertebb, a Rád gondolok és a sírás fojtogat című dalával hálálja meg Veronka ápolását. Az énekes ezzel teljesen leveszi a lábáról a nővéreket, főleg a csúnyácska rezidens szívéhez kerül közel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik