Szórakozás

Dobó Kata: nem vagyok terhes

A színésznő felháborodott, amiért az egyik napilap tényként közölte várandósságát, holott, szó sincs arról, hogy áldott állapotban lenne.

Szerdán az egyik napilap címlapon közölte, hogy Dobó Kata anyai örömök elé néz. A cikk szerint Kata ultrahangvizsgálaton járt, egy olvasó pedig fültanúja volt annak, amikor a színésznő boldogan mesélte, hogy kisfia lesz. A pletykából egy szó sem igaz, a kórházba Kata csak azért ment, hogy meglátogassa húga újszülött kisbabáját.

Az újság szerkesztője egyébként még aznap felhívta Dobó Katát és ügynökét is, de hiába tagadták külön-külön, hogy a színésznő ultrahangvizsgálaton járt, a lap címlapon közölte a betelefonáló olvasó-riporter „híranyagát”.

A történet lényege az, hogy az én drága, édes húgom élete adott második gyermeküknek vasárnap,. és én bent voltam a kórházban nála látogatni az édesanyámmal együtt. Tehát láthattak engem egy bizonyos kórház bizonyos nőgyógyászatán, de emiatt” – nyilatkozta Dobó Kata az Aktívnak. A színésznő dühöng és szomorú is egyben: „Jönnek a gratuláló SMS-ek, telefonhívások, és olyan kellemetlen az egész, nem érzem magam ettől az egésztől jól, az a helyzet…”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik