Szórakozás

Liptai dívaként mulat az éjszakában

Nem iszik és nem pasizik, a táncparkettről viszont alig lehet lerángatni.

Jelenleg heti egy-két alkalommal játszik a Centrál Színház Pletykafészek című darabjában, forgat a Jóban Rosszban című sorozatban, szinkronizál, csütörtökön és pénteken pedig szinte teljes egészében A Nagy Duett című műsor foglalja le. Ráadásul ismerősei szerint Liptai Claudiát sűrűn látni az éjszakában is.

“Mostanában többször velünk tart Claudia, ha szórakozni megyünk, de ez érthető, hiszen az élő műsor és az előadások után ki kell ereszteni a gőzt” – mondta a műsorvezető kollégája. “Általában nagyobb csapattal vágunk neki az éjszakának. Claudia legtöbbször autóval jön, és soha nem iszik alkoholt. Imád táncolni, igazi dívaként mulat az éjszakában. Tucatnyi hódolója akadna. De a legtöbb pasi bátortalan, sokukon látni, hogy szívesen beszélgetne, táncolna Claudiával, de nem lépnek a tettek mezejére, mert azt gondolják, úgysem állna szóba velük. Volt, hogy addig roptuk a bárban, amíg ki nem tessékeltek bennünket.”

A hot! magazin szerint alig néhány hónapja a színésznő-műsorvezető még fáradtságról és sírógörcsökről panaszkodott: “Már látszanak rajtam a kimerülés jelei. Nem titok, hogy általában napi négy-öt órát alszom, nem többet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik