Szórakozás

Charlie Sheen beszólt a CBS-nek

Az utóbbi időben botrányairól elhíresült színész szívére vette, amiért Ashton Kutcher lépett a helyére a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban.

Mint arról korábabn beszámoltunk, a spekulációknak vége, az eddig csak pletykaként terjengő hírt pénteken a CBS televíziós társaság megerősítette: Ashton Kutcher lesz a Két pasi – meg egy kicsi amerikai filmsorozat főszereplője.

Demi Moore férje a People-nak adott nyilatkozatában már előre leszögezte, hogy nem helyettesíteni fogja Sheent, célja elsősorban az, hogy a közönséget szórakoztassa.

A tmz.com internetes portál értesülései szerint Sheen csupán így reagált a hírekre: „Kutcher egy kedves, briliáns komikus előadóművész…Ó várj, ez én vagyok!”. A botrányairól híres színész Ashton Kutcher mellett az egyik rendezőnek, Chuck Lorre-nak is üzent: „Élvezzétek a forgatást Chuck, abban a stúdióban úgysincs levegő, nevetés, de még hűség és szeretet sem” – mondta sértődötten Sheen.

A People.com egy közel álló forrástól azt is tudni véli, hogy a kilencedik évadához érkezett sorozatban Kutcher 650 ezer és 700 ezer dollár között fog kaszálni epizódonként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik