Szórakozás

Ez nem álom, hanem valóság: álomesküvő Velencében

Szinte egész Velence díszletként szolgált egy indiai milliárdos lányának esküvőjéhez.

Akár a mesékben: három napon át ünnepelte lányának házasságát a világ egyik legszebb és legromantikusabb helyszínén a világ egyik leggazdagabb embere. A vasmágnásként ismert Pramod Agarwal majdnem egész Velencét kibérelte a családi eseményre. Egy éven át készültek az esküvőre a San Clemente szigeten levő luxusszállodában, ahol a nyolcszáz vendéget fogadták.

A lilás színű, hagyományos indiai viseletben férjhez menő menyasszony, Vinita és az esküvőre fehér lovon érkezett vőlegény, Muquit a boldogító igent a San Clementén levő reneszánsz kápolnában, szombat este mondta ki, indiai szertartás szerint. Az esküvő előtt és után az ifjú párt, rokonokat és barátokat nem csak indiai népzene, hanem Shakira hangja is szórakoztatta: a kolumbiai popénekes negyvenöt perces fellépéséhez Agarwal kibérelte az egykori velencei hajógyár területét a Szent Márk térrel szemben.

A maharadzsák udvartartását idéző ünneplésen szerepeltek ázsiai elefántok és nápolyi Pulcinella jelmezbe öltözött belga akrobaták is. Mindvégig vegetariánus menüt szolgáltak fel a velencei Harry’s Bar szervezésében. A helyszíneket ritka orchideák és rózsák és ötven muranói üvegből fújt csillár díszítette, a pincérek ezerhétszázas évekbeli velencei ruhát öltöttek. Szombat este pedig káprázatos tűzijáték ragyogta be Velence egét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik