Szórakozás

Wolf Kati: az első lépés megvan

Az 56. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe jutott énekesnő nagyon izgul, de már gőzerővel készül a szombati megmérettetésre.

Mint arról korábban beszámoltunk, az álmok valóra váltak kedd éjszaka. Egy ország szurkolt érte: Wolf Kati bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, előadása közben pedig a 35 ezres tömeg vele énekelt a düsseldorfi arénában.

Még más nemzetek szurkolói is Katit éltették, amikor a színpadra lépett. Nem volt ez másképp az elődöntő utáni sajtótájékoztatón sem. Hatalmas tapssal fogadták a magyar énekesnőt, majd az egyik magyar újságíró mindenki előtt megdicsérte Katit. Ezután következett a sorszámhúzás, ami meghatározta, hogy hányadikként fog fellépni a döntőben. Kati az ötös számot húzta.

A sok interjú után a szállodába ment az énekesnő, ahol egy kisebb magyar rajongótábor fogadta. A legnagyobb meglepetés azonban az épületben érte őt. Kati táncra perdült, mert a szállodában az ő száma szólt a hangszórókból. A tulajdonos pedig még pezsgőt is küldött a magyar csapatnak.

“Nagyon nagy nyomás volt rajtunk, nem csak rajtam, hanem az egész egész csapaton, mert nagyon bíztak a dalban az otthoniak is, úgyhogy ez egy iszonyú jó érzés, hogy most már továbbjutottunk, tehát az első lépes megvan. Dehát nagyon nagy erőt ad, hogy ennyire szeretik a dalt, és hogy ennyire hisznek bennünk” – mondta a Fókusznak adott interjújában Wolf Kati.

AJÁNLOTT LINK:

Düsseldorfi bravúr: Wolf Kati a döntőben! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik