Szórakozás

Ledobja a textilt az álomnő

Szabó Zsófit az év álomnőjének választották. A TV2 sztárja úgy döntött, hálából levetkőzik.

Szerda este kiosztották a CKM és a JOY magazin közös szépségversenyének díjait. Az olvasók két hónapon át szavazhattak az interneten az ország 50 legjobb pasijára és 50 legjobb nőjére. A két kategória első három helyezettjét díjazták végül a főszerkesztők.

A hölgyeknél a dobogó harmadik fokára Debreczeni Zita állhatott. A második a Barátok közt Bálint Edinája lett, győztesnek pedig Szabó Zsófit a Jóban Rosszban sztárját választották meg az olvasók.

Zsófi a Stop.hu-nak azt mondta, szerinte ő azért különleges, mert eddig még nem vetkőzött le egyetlen férfimagazinnak sem. Úgy sejti a fiúk azért őt választották, mert szívesen vennék, ha végre kendőzetlenül is láthatnák bájait. Hozzátette: ezek után úgy érzi, tartozik az erősebbik nemnek annyival, hogy ezt meg is tegye.

Elárulta azt is: az egyik férfimagazin júniusi címlapján fog szerepelni. Egy fehérneműs fotósorozattal lepi meg rajongóit, de nem a szokásos, pozolós képekre kell számítani, hanem olyan lesz, mint amikor valaki otthon, a barátnőjét fotózza az ágyban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik