Szórakozás

Mit viselnek idén nyáron a hazai sztárok?

Varga Viktor divatbemutatókról merít ihletet rendhagyó ruhatárához, Bécinek viszont nincsenek kikötései, ha a barátnőjéről van szó.

Vannak hírességek, akiknek nem kell stylist, saját elképzeléseiket tökéletesen képesek megvalósítani, kiválasztanak néhány alapdarabot, és azt egyéniségüknek megfelelően feldobják valami kiegészítővel. A Csillag születik egykori felfedezettje, Varga Viktor ruhái mindig tartogatnak meglepetést, de ihletet ő is divatbemutatókból merít. Barátnője tanácsát persze mindig kikéri, idén nyáron pedig laza és vicces ruhadarabokat fog hordani.

„Amit mindenféleképpen magammal fogok vinni, az egy nyúlsapka, hatalmas nyúlfülekkel, meg sálakat fogok a derekamra kötni, nekem ez most laza, nyári érzést fog adni” – nyilatkozta a Reflektor magazinnak Varga Viktor.

Persze az sem mindegy, ki mit hord a ruha alatt. VV Bécit hónapokon keresztül láthatta az ország meztelen felsőtesttel, ő azonban szabadulása óta inkább barátnőjét nézi szexi alsóneműben.

„Minden olyan fehérneműt szeretek, amit ő hord, tök mindegy, hogy milyen fehérnemű, lehet az vékony, lehet vastag, bármi, csak rajta legyen” – árulta el a Villa egykori fenegyereke.

Ungár Anikónak sem kell bűvésztrükk ahhoz, hogy csinos legyen. Az illúziók nagymestere szinte bármilyen ruhát bátran viselhet.

„Nyáron persze a szabad és friss lábakkal, lebarnultan nagyon üde és nagyon friss egy szoknya, egy nadrág inkább télen, de én télen is imádom a szoknyát, hogyha vastag harisnyában vagyok” – mondta a művésznő.

Abban mindegyikük egyetértett, hogy nem kell anyagi csődbe jutni, ha valaki divatos akar lenni, a lényeg, hogy nemcsak a reflektorfényben, hanem a hétköznapokon is hibátlan legyen a megjelenésük.

AJÁNLOTT LINK:

VV Bécinek mindegy, milyen fehérneműt hord a barátnője (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik