Szórakozás

Kalaptervező-tanulónak állt Takács Nikolas

Az X-Faktor énekese különleges darabbal készül a TOP100 gálára.

Takács Nikolast évek óta tartó gyűjtőszenvedély köti a kalapokhoz és sapkákhoz, polcán katonás rendben sorakoznak a nagy becsben tartott különleges darabok. Az énekes azonban mégsem érezte gyűjteményét teljesnek, ezért úgy döntött: álmai darabját egy tervező segítségével valósítja meg.

Nikolas ugyanis elhatározta, tervezőként is kipróbálja magát, és a CKM – JOY TOP100 gálára saját elképzeléseit valósítja meg egy profi szakember segítségével. Remélhetőleg a május 11-i díjátadó meghozza a 2011 Álompasija címet a sármos sztárnak.

A kalapkészítés rendkívül nehéz szakma, ezért hívtam segítségül Virágot, aki már az X-Faktor alatt is fantasztikus darabokat készített nekem. Rengeteg ötletet megosztok vele, amelyeket aztán ő papírra vet, majd együtt kiválasztjuk a legjobbakat. Még nem döntöttem el, hogy a TOP100 gálán melyik kalapot viselem majd, ezt mindig a ruhámhoz igazítom. De egyben biztos vagyok: különleges lesz. Virággal ugyanis tökéletesen megértjük egymást” – árulta el Takács Nikolas, akinek mostanában kevesebb ideje jut a kalaptervezésre, mivel minden erejével a május 27-i önálló nagykoncertjére készül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik