Szórakozás

Már Harry herceg esküvőjére is lehet fogadni

Vilmos herceg öccsének esküvőjére és majdani hitvesének kilétére koncentrálnak most már a nagy londoni fogadóirodák.

Harry hivatalosan továbbra is “szabad”, annak ellenére, hogy a brit bulvársajtó folyamatosan igyekszik őt ismét összehozni volt barátnőjével, Chelsy Davyvel.

Harry és a modellalkatú, Zimbabwében született, Dél-Afrikában élő Chelsy hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát, a kapcsolat azonban végül teljesen kifulladt. Jóllehet Chelsy jelen volt Vilmos múlt heti londoni esküvőjén – állítólag Harry kifejezett kérésére vették fel a meghívottak listájára -, ám továbbra sincsenek biztos értesülések arról, hogy ismét összejött volna egykori hercegi kedvesével.

A londoni fogadóipar azonban – minden eshetőségre felkészülve – immár játékra kínálja Harry esküvőjét is.

A William Hill, a legnagyobb hálózat keddi kiírása szerint az elég valószínűtlen, hogy a fiatalabbik herceg már jövőre megnősülne: ezt jelzi, hogy Harry 2012-es menyegzőjére jókora, 16/1 nyereményeséllyel lehet téteket feltenni a cégnél.

Ez százfontos tét esetén a William Hill becslése szerint – a számos lehetséges módosító tényezőt, levonásokat, prémiumokat figyelembe véve – 1700 fontos (félmillió forint) nyereményt eredményezhet.

Az egy évvel későbbi, 2013-as esküvői dátumra már jóval kisebb, 10/1 eséllyel – százfontos tétet feltételezve 1100 font becsült nyeremény kilátásával – lehet fogadni. Azt pedig, hogy Harry csak valamikor 2016 után nősül meg – vagyis a következő öt évben is agglegény marad – csekély, 4/5 eséllyel és száz font kockára tétele esetén mindössze 180 font várható nyereménnyel kínálja fogadásra az iroda.

A William Hill még mindig azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy a boldog választott Chelsy Davy lesz; erre kedden 6/4 esélyű kiírás volt érvényben, ami százfontos tétre 250 font nyereményt hozna – ha bejön.

A bátrabb fogadók vállalkozhatnak annak megjátszására is, hogy Harry herceg Pippa Middletont, Vilmos feleségének húgát vezeti majd az oltár elé. Ennek nyereményesélye 25/1 volt kedden, 2600 fontos becsült nyereménnyel százfontos tét esetén.

Harry és a rendkívül csinos Pippa feltűnően jóban volt az esküvő napján – az apátságot például a közvetítést világszerte figyelő kétmilliárd tévénéző szemeláttára kart karba öltve hagyták el -, ám Pippának egybehangzó sajtóértesülések szerint komoly udvarlója van egy citybeli bróker személyében.

Az igazán vakmerő fogadók azt is megjátszhatják, hogy Harry herceg végül Lady Gaga, az egyedi színpadi viseleteiről is híres amerikai énekes szupersztár mellett köt ki; ezt a William Hill kedden 100/1 eséllyel kínálta fogadásra. Ha erre valaki rászán 100 fontot, és tippje bejön, a boldogító igen kimondásának pillanatában több mint tízezer fonttal lesz gazdagabb.

A cég ennél valószínűbbnek tartja, hogy Harry választottja Paris Hilton, a Hilton szállodalánc alapítójának dédunokája, a nemzetközi celebvilág magánéleti botrányairól is közismert szőkesége lesz; ez jelenleg 50/1 nyereményeséllyel játszható meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik