Szórakozás

Érettségi: a sztárok is puskáztak

Van, aki kockáztat, és van, aki inkább magol. Puskázni persze tudni kell, és nagyon könnyű lebukni vele; főleg az érettségin veszélyes erre vállalkozni.

A mai diákok, a csúcstechnika segítségével lényegesen egyszerűbben oldják meg a puskagyártást, de az ötletességben régen sem volt hiány. Falusi Mariann az egész érettségit végigpuskázta, Till Attila sem jött zavarba, ha egy kis „segítségre” volt szüksége, SP-nek, Iszak Esztinek és Kasza Tibinek is megvoltak a saját kis módszereik, Caramel viszont inkább tanulni próbált.

„Én voltam az a diák, aki a padban ülve soha nem tudott puskázni, mindig az arcomra volt írva, hogy puskázik, puskázik, puskázik! Ezért megpróbáltam inkább megtanulni a tananyagot, bár néha folyamodtam puskázáshoz, de akkor általában lebuktam” – nyilatkozta a Mega-győztes az Aktívnak.

Falusi Mariann duettpartnere, Árpa Attila is ritkán puskázott, viszont kínos perceket kellett átélnie a szabályokat lazábban kezelő padtársa miatt, aki miatt egyszer majdnem bajba is került.

„Egyszer fordult elő velem az, hogy a mellettem lévő puskázott, és mikor jött a tanár és már nagyon nézett, akkor a puskát elejtette, és ott kellett bizonygatnom, hogy az nem az enyém” – nyilatkozta a sármos celeb-énekes.

AJÁNLOTT LINK:

A sztárok is puskáztak – Caramel mindig lebukott (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik