Szórakozás

Hentesnek állt Rákóczi és Ganxsta

Mangalicasonka-szeletelő versenyen csapott össze Rákóczi Feri és Ganxsta Zolee.

Sajátos módon próbálta eldönteni Rákóczi Feri és Ganxsta Zolee, melyikük a keményebb legény. A két fenegyerek férfias rivalizálása régóta tart. Összemérték már erejüket tequilaivó versenyben, de döntetlen lett az eredmény. Ezt követte a nótázás A Nagy Duett színpadán, ahol szintén egyenlőnek ítélték magukat – igaz, a zsűri és a nézők nem, hiszen Ganxstát már kiejtették, míg Rákóczi még vígan menetel.

Végül úgy döntöttek, az igazi csatához fegyver dukál, ezért henteskést ragadtak, és meg sem álltak az ország legnevesebb mangalicaboltjáig. A Bartók Béla úton aztán éles pengékkel párbajoztak, igaz, ez a csata nem első vérig tartott.

A két családapa végül békés megoldást talált a versengés eldöntésére: mangalicasonka- szeletelő versenyben mérték össze tudásukat. A két nagyevőnek milliméter vékony szeleteket kellett volna vágniuk az értékes húsból, de csak össze-vissza marcangolták . A műfaj spanyol világbajnoka egy darab, tizenegy méter hosszú, papír vékonyságú szeletre képes felvágni egy ugyanilyen mangalicacombot.

AJÁNLOTT LINK: Hentesnek állt Rákóczi és Ganxsta

Ajánlott videó

Olvasói sztorik