Szórakozás

Szíj Melindát kérte szülinapra, megkapta

Az énekesnő otthonról, Győrből utazott Pécsre, hogy örömet szerezzen egy beteg rajongójának, Zsuzsának.

A lány nagyon beteg, naponta ötször katéterezi magát. Vele született vesebetegségben szenved. Melinda, mikor megtudta, hogy Zsuzsa találkozni szeretne vele, egyből igent mondott. A beteg rajongó ugyanis születésnapjára kapta az énekesnőt. A Megasztár harmadik helyezettje saját tapasztalatból tudja, mennyit jelent egy beteg embernek az öröm, ugyanis édesapja évek óta ágyhoz kötött beteg.

Melindát véget nem érő pusziáradat fogadja megérkezésekor, majd tortafelvágás, ajándékozás meglepetésekkel. Zsuzsa az énekesnőnek azt is elárulta, nagyon szeretne dolgozni, de betegsége miatt ezt csak otthon tudná megtenni, munkát pedig nem talál.

Zsuzsának emlékekkel, Melindának tanulságokkal teli nap volt. „Példát lehetne meríteni az ilyen hétköznapi hősökből, mint ez a kislány is. Ahogy viszonyul az élethez, a dolgokhoz, ezzel a pozitív hozzáállással és nem adja fel a reményt, hisz és küzd és harcol és bizakodik. Az énekesnő azt is elárulta, hogy sok minden átértékelődött benne, örök pesszimizmusa miatt még szégyelli is egy kicsit magát, eldöntötte, példát vesz a lányról, hogy ugyanolyan lelkesedéssel, pozitívan álljon a dogokhoz, mint Zsuzsó.

AJÁNLOTT LINK:

Szíj Melindát születésnapra! (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik