Szórakozás

Alekosz: Éva, egy rossz piás vagy

A Törtető annyira felhúzta magát az Okostojás viselkedésén, hogy kiment az udvarra sírni.

Éva az utóbbi időben egyre nehezebben viseli el Alekosz sértéseit, a robbanás szinte törvényszerű volt. Eleinte Anikó próbált rendet teremteni a két jó barát között, ezzel azonban csak tovább szította a tüzet, és végül magára haragította az Okostojást. Alekosz szerint ugyanis a Rosszkislány egy igazi gonosz, alattomos, kétszínű nő, olyan, amilyeneket mindig elkerült.

A fekete démon később elsírta magát a görög csődör viselkedése miatt, Évának panaszkodott, aki emiatt két tűz közé szorítva érezte magát. Amint Anikó bemenekült a hálóba, Alekosz Évát kérte számon, hogy mi történt, aki röviden összefoglalta, mire az Okostojás óvatosságra intette Anikóval kapcsolatban. A Törtető hiába próbált közeledni barátjához, végül Alekosz azon még jobban felhúzta magát, hogy Éva megitta a maradék borát és minősíthetetlenül szidta le miatta, veszekedésük sosem látott mértékben fajult el a Villa hálójában.

„Egy rossz piás vagy, aki a piába menekül, ahelyett, hogy megoldaná a saját problémáit” – hangzott el Alekosz szájából, ezt a kijelentést pedig üvöltés és sírás követte Éva részéről. A Törtető a zokogástól nem kapott levegőt, Anikó kiment vele a teraszra és együtt sírtak a megbántottságtól. Mindkét lány úgy érzi, hogy esélytelenek Alekosszal szemben.

AJÁNLOTT LINK:

AZ UTOLSÓ PÁRBAJT ANIKÓ ÉS ÉVA VÍVJA MEG! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik