Szórakozás

Pálinkakörút sztárokkal

Rockzenészek és popénekesek tesztelték le elsőként a Pálinkakörutat a 4-es 6-os villamos vonalán.

Pély Barna pálinkanagykövet vezetésével Terecskei Rita, Hooligans Endi és Tóth Tibi, valamint Gallusz Niki, Ádok Zoli és Bebe hibátlanul teljesítették a feladatot: megállónként megittak 1-1 Rézangyal pálinkát

Vannak híres utak, amelyeket mindenképpen be kell járnia egy embernek élete során. Ilyen például a motorosok Mekkájának számító 66-os út vagy az UNESCO által Világörökséggé nyilvánított zarándokút, az El Camino. Ehhez csatlakozik most az El Combino, azaz Budapest első Pálinka- körútja, amely a 4-es 6-os villamossal járható be, s amely a Moszkva tértől a Ferenc körútig a Nagykörutat egy teljesen új oldaláról, a pálinka oldaláról mutatja be.

A Pálinkakörutat először hírességek tesztelték le, és egyértelműen kiderült, tökéletesen működik: a sztárok örömmel kóstolgatták a finom párlatokat, élvezték a villamoson való zötykölődést, új kocsmákat ismertek meg, és a túra végéről jókedvűen tértek haza.

A popzenészekből álló csapat: Gallusz Niki, Ádok Zoli és Bebe elszántan indult neki a kalandnak, akik az első helyen, a Moszkva tér Bisztróban jutottak hozzá a pálinkabérletükhöz és a rockerekkel: Terecskei Rita, Hooligans Endi és Tóth Tibivel együtt gurították le az első 2 centes pálinkát.

A pálinkaállomásokat villamos segítségével közelítették meg a sztárok, az utasoknak nem kis meglepetést okozva. A bérletükbe kapott pecsét ellenében minden megállóhelyen megkapták a kupica pálinkájukat, így a 3. állomásra, a Nyugatinál található Szikrába, már felszabadultan és mosolygósan tértek be. A bárpulthoz felsorakozva kikérték a következő kört, így folytatódott a körút egészen az ötödik állomásig.

A célban a résztvevők egyszerre koccintottak az utolsó kétcentessel, és megünnepelték teljesítményüket. A hírességek még dalra is fakadtak örömükben, Pély Barna, a program házigazdája pedig gitárkísérettel fokozta a hangulatot.

A sztárok megfogadták, barátaikkal is végigmennek az El Combinon, de akkor már bevállalják a tízállomásos kalandot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik