Szórakozás

Teljes mellbedobással térnek vissza a Fresh-lányok

Az énekesnők most az ördögien szexi oldalukat mutatták meg Kasza Tibinek. A Nagy Duett zsűritagja forró hangulatú fotósorozatot készített a lányokról.

A pikáns képek apropója, hogy az énekes duó – egy kis kihagyás után – most újult erővel vág bele a dal- és klipkészítésbe, a nagy visszatérésre készülnek.

A Fresh háromtagú lánycsapatként alakult 1996-ban, a jelenlegi duó 2003-ban állt össze, azaz Andi és Viki. Slágereik mellett szexi képeikért is rajonganak, természetesen főleg a férfiak.

Andi azonban ezúttal nem mutatott meg annyit magából, mint korábban. A szégyenlősség oka az a néhány pluszkiló, amit a télen felszedett. Pedig nem volt ez mindig így: a szexi szőke már több férfi magazinban is levetkőzött, volt, hogy teljesen meztelenre.

A szép női testek Kasza Tibit sem hagyták hidegen, a fotózás után azt is elárulta, ha énekesként vett volna részt A Nagy Duettben, párjának biztosan Vikit választotta volna, ugyanis a lány „birtokában van annak a tüdőkapacitásnak, ami a műsorhoz elengedhetetlen”.

AJÁNLOTT LINK:

Szégyenlősködtek Kasza Tibi előtt a Fresh-lányok? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik