Szórakozás

Felturbóztatta a mellét a magyar playmate

Kustánczi Lia kebelmérete eddig is meggyőző volt, az ismert modell azonban újabb és dögösebb formát akart, ezért újra kés alá feküdt.

10 év nem olyan nagy idő, de ha egy emberi szervezetben vegetáló implantátumról van szó, bizony, nem árt az óvatosság. Egy ismert modell és sikeres lemezlovas, Kustánczi Lia gondolta most úgy, eljött a csere ideje, és ha már belevágunk, hát, váltsunk köbcentit is. A Fókusz ott volt, amikor a kényes beavatkozás megtörtént.

A 28 éves modell és DJ nem akarta elárulni, hogy hány köbcentisek lesznek új mellei, annyit lehet tudni csak, hogy teltebbek. Plasztikai sebésze, dr. Traub Alfréd egyébként sosem vállalt olyan műtéteket, ahol a páciens valami irreálisat kért tőle, pedig ez sűrűn előfordul.

Lia kellőképpen domborított már eddig is dús kebleivel, annak ellenére, hogy néhány éve már nem enged teljes betekintést. Korábban készült fürdőruhás képeit előszeretettel nézegetik a férfiak, és a lemezlovasként dolgozó lányért valószínűleg nem csak a zenéje miatt lelkesedik az erősebbik nem.

AJÁNLOTT LINK:

A modell-DJ köbcentit váltott (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik