Szórakozás

Étolajjal erőszakolták meg a barátjukat

Mindössze öt-öt, valamint hét év börtönre ítélte a bíróság azt a három férfit, aki megerőszakolt egy negyedik férfit.

Az áldozat szülei felháborítónak tartják a bíróság döntését, szerintük több év járt volna a tetteseknek.

A három férfi maga is beismerte, hogy orálisan és análisan is érintkeztek a 23 éves áldozattal, de állításuk szerint az ő beleegyezésével. A fiatalember szerint megverték, és egy karddal kényszerítették a közösülésre – írja a manna.ro.

A négy barát Aranyosgyéres mellett egy Aranyosgerend nevű faluban él egymás szomszédságában. 2010. szeptember 26-án éjszaka az áldozat a helyi diszkóból tért haza, amikor az egyik elkövető behívta a saját lakásába, ahol bulit tartott.

“A fiam el sem akarta mesélni, hogy mi történt akkor. Teljesen meg vagyok rémülve attól, hogy mit tehettek azok a szörnyetegek, világgá akarom kürtölni a bűnüket. A fiam elmesélte, hogy étolajat öntöttek a fenekébe. Miközben azt hajtogatta, hogy fáj, ők annál durvábbak voltak. Az elkövetők egyike már járt börtönben. Karddal megfenyegették a fiamat, és a házban tartották fogva” – mesélte könnyek között a megerőszakolt fiú édesanyja.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.