Szórakozás

Brad Pitt új szerepben

Kuktának állt az amerikai színész. A helyszín pedig nem más, mint saját konyhája.

Jamie Oliver Los Angelesben forgatott, amikor Brad Pitt felbukkant nála. A látogatás oka: legyen segítségére, tanítsa meg őt jobban főzni. A konyhai állapotok igencsak égetővé válhattak, ha Pitt erre vetemedett, de mi tagadás, amikor már nyolcan ülnek körbe egy asztalt, nem árt, ha az ember fia tud főzni.

A The Sun brit lapnak egy ismeretlen forrás elárulta, hogy a színész szinte könyörgött Jamie kegyeiért, ugyanis sem ő, sem Angelina nem brillírozik a konyhában. Az egyetlen dolog, amiben jók: a tejet ráönteni a gabonapehelyre. Még a sütőt sem tudják, hogyan kell bekapcsolni. Ezt a kardinális kérdést eddig a személyzet oldotta meg, amikor pedig a szakács szabadságon volt, elmentek egy étterembe.

Jamie végül rábólintott, de előtte még megígértette velük, hogy nem etetik több szeméttel a fejlődésben lévő csemetéiket.

A „Pucér” szakács már meg is látogatta Pittet otthonában, ahol megtanította neki, hogyan lehet egészséges ételeket készíteni az egész családnak, beleértve a gyerekek kedvenceit is: a pizzát és a hamburgert.

AJÁNLOTT LINK:

Brad Pittet Jamie Oliver tanítja főzni (Monsters and Critics)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik