Szórakozás

Bikinitrend: miben barnulnak idén a sztárok?

Úgy tűnik, a strandtrend fekete, kék és pink lesz, ja és fodros.

Az idei divat szinte mindenki ízlését kiszolgálja. Türkiz, rózsaszín, virágmintás, piros pettyes, fodros, állatmintás és military stílus. A Cosmopolitan Bikini Show-ján szinte az összes variáció felvonult. A hazai celebek pedig elárulták, ők miben lejtenek majd 2011-ben a medencék mellett és a homokos tengerparton.

Ördög Nóra nagy bikinigyűjtő: „Volt, amikor több bikinit vásároltam, mint ahány napra el tudtam menni nyaralni, ez azt jelenti, hogy vásárolni nagyon szeretek bikiniket, sajnos az elmúlt években többször rá is csodálkoztam, hogy jé, még ilyenem is van, remélem idén többször el tudok majd menni” – mondta az RTL Klub gyönyörű műsorvezetője.

A Villából kiszabadult VV Laci is alig várja, hogy vízpartra tévedjen. A Doki nem követi a divatot, legalábbis ami a fürdőrucikat illeti, szerinte legyen minél egyszerűbb és kényelmesebb a fazon.

„Meghagynám Győzinek a párducmintát, nem vagyok párducmintás, lehet, ebben egy kicsit konszolidált vagyok, szeretem a régi formátumot, a boxerjellegű, egyszínű dolgokat szeretem, túl csicsás, túl színes, ez lehet, a korom miatt van, meg a beidegződésem miatt, a túl trendi dolgokat nem szeretem” – árulta el a luxusbörtön egykori lakója.

Az X-Faktor énekesnői, a Nyári lányok a dzsungelstílusra szavaznak, Varga Viktor azonban mindenfajta bikinikért rajong. A lényeg persze, hogy lehetőleg minél kevesebbet takarjanak. Kovács Ági egyelőre nem gondolkodik bikinikben, de nyáron már gyermekével lubickolhat, és nem csak a boldogságban.

Az egykori Miss Earth Hungary, Kocsis Korina szerint a fürdőruha lehet egyszínű, pöttyös, csíkos vagy military – az a fontos, hogy viselője jól érezze magát benne. És ha olyan sokat nem is takar, az előnyös részeket legalább kiemeli.

Bálizs Anettnek, a Jóban Rosszban színésznőjének nincs baja a divattal, de ő mégsem az alapján választ, hogy mit diktálnak az ország vezető stylistjai. Anett elsősorban a háromszög alakú felsőrésszel rendelkező bikiniket preferálja, Iszak Eszter azonban inkább az extrém darabokat kedveli, ami ugyan jól mutat, de a barnulást nem segíti elő.

A tanga ma már ritkaság a magyar strandokon, ráadásul csak nagyon keveseknek áll jól. A stylistok azt javasolják, ha valaki hasban erősebb, az válasszon egyrészes dresszt, a szolidabb dekoltázst egy kis szivaccsal bőségesebbé lehet tenni, ha pedig valaki csípőben erősebb, az a felsőtestére próbálja meg felhívni a figyelmet, ellensúlyozva ezzel a körte alakot.

AJÁNLOTT LINK:

Tabáni a Nyári lányokat pörgette a Bikini Show-n (RTL Klub)
Szexi fürdőruhák – miben feszít majd Iszak Eszti, vagy Bálizs Anett? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik