Szórakozás

110 milliós luxusház 400 ezerért

Villási Gyula és felesége egy Amerikában divatos módszerrel szeretne túladni több mint 100 millió forintot érő pesti luxusingatlanján.

A „játék” lényege, hogy a vágyott tárgyat úgy lehet megszerezni, hogy legyőzve a többi embert, kitartóan kell támasztani a ház falát – napokig is… Viszont, aki a legtovább bírja, már költözhet is. Persze azért van „nevezési díj” is, 400 ezer forint.

Az ingatlan Budapest IV. kerületében, Újpesten található. 170 négyzetméteres, medencével és hatalmas kerttel rendelkező családi ház; tulajdonosai négy hónapja hirdetik a házat, de vevőt eddig még nem találtak. A pénzre azonban szükségük van, ezért találták ki ezt az egyedülálló megoldást.

Villási Gyula Amerikában személyesen is tapasztalta, milyen népszerű ez a fajta verseny, de nemrég itthon egy filmben látta, akkor jött az ötlet. A tulajdonos azt tervezi, hogy a ház ára, a több mint 100 millió forint a nevezési díjakból jön majd össze.

Sokan azért kételkednek benne, mert szerintük nem reális a befizetendő összeg és a ház értéke közötti különbség.

A luxusházat kívülről körülbelül 120 ember tudja egyszerre körbeállni, a férfi azt reméli, hogy még bent is lesznek faltámasztók, akiket 15 bíró figyel majd, és még orvosok is lesznek a helyszínen.

AJÁNLOTT LINK:

Tegye rá a kezét – a legkitartóbbé lehet a ház (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik