Szórakozás

Először mesélt a szerelméről az állapotos Kate Hudson

A színésznő eddig roppantul védte a magánéletét, most azonban úgy döntött, megosztja a nagyközönséggel, mivel vette le a lábáról második gyermekének apja.

A mozgalmas magánéletéről híres Hudson 2010 tavaszán találkozott a Muse együttes frontemberével, Matthew Bellamyval. Amikor a hír napvilágot látott, a nyilvánosság minél többet szeretett volna megtudni róluk, ám ez mostanáig váratott magára.

Most viszont Kate maga mesélte el szerelmük történetét az amerikai InStyle magazin április számában.

Matt tisztában van vele, hogyan kell kifejeznie magát, képes kimutatni az érzéseit, udvarias, biztonságban érzem magam mellette, és ami a legfontosabb: egy csodálatos ember – mondta a színésznő a lapnak.

Hudson azt is elárulta, találkozásuk után egyszerűen úgy érezte, nem tudja távol tartani magát a zenésztől, és szeretne minél több időt vele tölteni. Innentől kezdve a dolgok haladtak kettejük között a maguk útján. Kilenc hónapos ismeretségük után kiderült, a színésznő gyermeket vár, így a 7 éves Ryder Russel Robinson mellé két hónap múlva egy kistestvér érkezik.

A 33 éves Matthew-nak ez az első, míg a 32 éves Kate-nek a második csemetéje lesz – írja a People magazin online kiadása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik