Szórakozás

Belvárosban szüreteltek a sztárok

Nacsa Olivér, Horváth Éva, Gombos Edina és Komár László is fára mászott.

Nem mindennapi látványosságnak lehettek szemtanúi a belvárosi járókelők: gyümölcsbe borultak a fák az Erzsébet tér közepén. Grapefruit, lime, áfonya és mangótól roskadozó ágak fogadták a kíváncsiskodókat, és a szüretelő sztárokat, akik vállalkoztak arra, hogy teleszedik kosarukat gyümölcsökkel, majd azokból finom koktélokat készítenek.

A hírességek kétfős csapatokat alkotva, metszőolló és létra segítségével kezdtek neki a szüretnek. A látványos versenyt Csonka András közvetítette és egy háromtagú zsűri értékelte.

Nacsa Olivér egy sövényvágóval, Horváth Éva pedig kosárral kezében ügyeskedett azon, hogy minél több gyümölcsöt leszüreteljen. Barabás Évi csapattársa, Hajdú Steve segítségével szintén fára mászott, hogy leszedje a hatalmas grapefruitokat a belvárosi fáról. Gombos Edina és férje, Alberto mangókat gyűjtögetett, míg Csepregi Éva és Komár László vörös áfonyával rakta tele kosarát. A sztárok figyelemfelkeltő mutatványa megállította a belvárosi járókelőket is.

A szoros küzdelemben Barabás Éviék elsőként töltötték meg kosarukat ízletes grapefruitokkal, azonban a verseny második felében a gyümölcsszedésben jócskán lemaradt Horváth Éva és társa, Nacsa Olivér a zsűri döntése alapján győztes koktélt készített.

Nagyon jól éreztem magam a verseny alatt. Bár az alkohol elég távol áll tőlem, ha olykor mégis iszom, kizárólag vodkát vagyok hajlandó. Olivérrel megalkottuk az igazi lime-os csodát, amely ráadásul mindössze 4 kalóriát tartalmaz” – mesélte Horváth Éva, aki azt is elárulta, hogy nagyon örül győzelmüknek, hisz most is beigazolódott az a mondás miszerint utolsókból lesznek az elsők.

Sosem vonzott az alkohol, az egyetemi éveim alatt sem voltam az az ivós fajta. Viszont mindig is érdekelt, hogy mitől lesz finom egy koktél. Úgy gondoltam, ezt egy világszínvonalú finn vodkával próbálom ki” – árulta el Barabás Évi a verseny végeztével.

A hírességek büszkén kóstolgatták kreációjukat, de nem vitték túlzásba az italozást, figyelembe véve a mérsékelt alkoholfogyasztás szabályát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik