Szórakozás

Magyar nemesi pár az év esküvőjén

A háromszéki Miklósváron található nemesi birtok tulajdonosai, Kálnoky Tibor gróf és neje, Anna grófnő is tiszteletét teszi Vilmos herceg esküvőjén április 29-én.

Az uralkodói pecséttel ellátott meghívót egyszerű borítékban kézbesítette a román posta. A formanyomtatvány egyik sarkában – a szöveg mellett – a megjelenésre is felhívták a figyelmet: a férfiaknak öltöny vagy zsakett, a hölgyeknek pedig szintén alkalomhoz illő öltözet az előírás.

Anna grófnő a Székelyhon.ro megkeresésére elárulta, a hercegi pár kérésének megfelelően pénzzel kedveskednek majd nászajándék gyanánt, ami a későbbiek folyamán adományozásra kerül. Azért, hogy maradandó ajándékuk is legyen, a pár Háromszékhez kötődő meglepetést is tervez Vilmos és Kate számára.

Ami a megjelenést illeti, a grófnő is nagy lelkesedéssel készül a nagy napra. Kifejezetten erre az alkalomra tervezett öltözékét egy művészettörténész és egy selyemfestő álmodta meg. A toalett elengedhetetlen kelléke egy varázslatos kalap lesz, ami egy angol esküvőn szinte kötelező.

AJÁNLOTT LINK:

Háromszéki pár a brit hercegi esküvőn (Székelyhon.ro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik