Szórakozás

Bódi Sylvi tengerpartról és gyermekekről álmodik

Ha az élet úgy hozza, akkor szívesen nézne anyai örömök elé.

Életének több mint a felét töltötte a szépségszakmában Bódi Sylvi, aki a napokban töltötte be a harmincat és bár bombaformában van és a legkeresettebb modellek közé tartozik, ő már egy másfajta életen töri a fejét.

Hogy 30 év sok-e vagy kevés, az mindig az ünnepelttől függ. Bódi Sylvi úgy érzi, annyit élt már, mint mások egy hosszú élet alatt, ugyanakkor a modellen mintha nem fogott volna az idő. Ma is ugyanolyan kirobbanó formában van, ahogy az elmúlt években mindannyiszor. Nem volt olyan divatbemutató, egzotikus nyaralás vagy fotózás, amiről ne tudósított volna részletekbe menően a sajtó. Sylvi egyelőre még nem jelentette be visszavonulását, de lehetséges, hogy a jövőben alacsonyabb fordulatszámra kapcsol.

A debreceni lány anyatigrisként védelmezi magánéletét, de a Fókusznak annyit elárult, lassan már szeretne családot alapítani, férjre és gyermekekre vágyik, de határidőket még nem állított fel magának. Barátnői csemetéivel mostanában sokat játszik, és úgy érzi, ez már nem idegen közeg számára.

Nem tartja kizártnak, hogy ha egyszer kivonul a médiából, külföldre költözik, azt mondja, ha családja lesz, tenger mellett, de csendes, természet közeli helyen szeretne élni, ahol már nem lesz szempont a luxus.

AJÁNLOTT LINK:

Bódi Sylvi már másra vágyik (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik