Szórakozás

SP: Ganxsta Zolee „tipikus paraszt”

Egymásnak esett a Frizbi stúdiójában a tinilányok bálványa és a vagány rapper.

Úgy tűnik, nem csak A Nagy Duett színpadán, Hajdú Péter show-műsorában is összecsap egymással SP és Ganxsta Zolee. A rapper először a szuperprodukció egyik próbáján szólt be a fiatal énekesnek, nem titkolta: szívesen felrúgná a Holdig, és a férfiasságát is erősen megkérdőjelezi.

Természetesen SP, polgári nevén Éder Krisztián válaszára sem kellett sokáig várni, a TV2 stúdiójában nemes egyszerűséggel leparasztozta Ganxstát. Igaz, hozzátette: míg Dopeman-t csak sajnálni tudja az imidzse miatt, addig szerinte Zolee-nak kifejezetten jól áll ez a szerep.

A nagyszájú rapper egyáltalán nem hatódott meg SP vallomásától, és továbbra is kislánynak nevezte. A tinisztár nem győzött magyarázkodni, és Hajdú Péter kérdésére határozottan kijelentette: nem meleg. Már egy éve valóban nincs barátnője, de ez többek között annak köszönhető, hogy nincs ideje egy párkapcsolatra.

Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy SP sokkal népszerűbb Ganxsta Zolee-nál, aki azt sem félt bevallani, reméli, 15-20 év múlva nem lesz a zenei pályán a tinik mostani kedvence.

AJÁNLOTT LINK:

Leparasztozta Ganxsta Zolee-t a tinibálvány (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik