Szórakozás

Nem csitul a botrány Pákó magyarsága körül

A didikirály tagadja, hogy már nem nigériai, hanem magyar állampolgár lenne.

Lapiute Oludayo, vagyis közismertebb nevén Fekete Pákó magyar állampolgár lett. Legalábbis az egyik bulvárlap szerint, amely egy nyomozást lezáró rendőrségi jegyzőkönyvre hivatkozva azt állította, hogy Fekete Pákó már nem nigériai, hanem magyar állampolgár. Mindezt csupán azért, mert a jegyzőkönyvben egyessel kezdődik a személyi száma. Igaz, hogy a didikirály már vizsgázott magyarságból, hogy állampolgárságot kapjon, de azon a vizsgán megbukott.

„Hát ez nem igaz, jaj, ezen csak nevetni tudok” – cáfolta az álhírt Pákó az Aktív kamerái előtt.

Az elszánt dalnok tavaly júniusban drogbotrányba keveredett. A Stohl-ügy kapcsán azzal vádolták meg, hogy ő lehet az összekötő kapocs a hírességek drogügyletei és az alvilág között. A botrány onnan indult ki, hogy egy debreceni fellépés helyett egy drograzzia kellős közepén találta magát. Egyes források szerint találtak kábítószert a vérében, de tesztet nem végeztek rajta. A nyomozást a napokban lezárta a Debreceni Rendőrkapitányság, ám Pákó ahelyett, hogy fellégezhetne, tovább bosszankodik.

Mint mondja, csupán letelepedési engedéllyel rendelkezik, de már ez is biztosítja számára az egyessel kezdődő személyi számot. Nem titkolja, célja, hogy hamarosan magyar állampolgár legyen, ezért most szorgosan magol a második vizsgájára.

AJÁNLOTT LINK:

Pákó cáfolja, hogy magyar lenne (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik