Szórakozás

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe

Igencsak összecsaptak a hullámok Berényi Attila feje felett. Nem elég, hogy Claudia nyomoz utána, de még egy váratlan látogató is érkezik hozzá.

Sose unatkoznak a Mátyás király tér lakói, ugyanis velük bármi megtörténhet. Berényi Attila épp kezdett megnyugodni, hogy végre egy kicsit hátradőlhet, élvezheti családi életet Nórával karöltve, mikor Claudia a fejébe vette, hogy tönkreteszi őt, mert szerinte, Attila a felelős Valter haláláért.

Addig-addig kutakodott, amíg nem talált valamit, amivel sakkban tarthatná Attilát. Egy ismeretlen lány került elő a legifjabb Berényi testvér múltjából, akiről Claudia először azt hitte, hogy a szeretője, de közben kiderült, hogy a lánya. Claudia mindent megtesz azért, hogy megtalálja Attila eltűnt lányát, de eddig nem járt sikerrel.

Most azonban ismét váratlan fordulathoz érkezett a sorozat. Egy ismeretlen nő jelenik meg ugyanis szerda este a Mátyás király téren, aki nem más, mint Böbe, Attila gyermekének az anyukája. Az asszonyt Sáfár Anikó alakítja majd, érkezése pedig sötét titkokat hoz felszínre.

AJÁNLOTT LINK:

VÁRATLAN LÁTOGATÓ A MÁTYÁS KIRÁLY TÉREN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik