Szórakozás

Belefogyott az idegességbe Vilmos herceg menyasszonya

Utoljára vett részt hivatalos programon menyasszonyként Kate Middleton, aki a brit sajtó szerint jóval soványabbnak tűnt, mint valaha.

Vilmos herceg és menyasszonya bő két héttel az esküvő előtt látogatott el az angliai Darwenbe és a közeli Blackburnbe, ahol megnyitott egy iskolát és felkeresett egy sportközpontot.

A The Sun című brit napilap beszámolója szerint Kate Middleton – hasonlóan a legtöbb menyasszonyhoz – jóval soványabb lett, mint korábban. “Nagyon, nagyon szép, de egyértelmű, hogy lefogyott. Nem nagyon hibáztatom ezért, az esküvőm előtt hat hétig én sem ettem kenyeret” – mondta a lapnak az egyik helybéli asszony, aki azt is megkérdezte a menyasszonytól, hogy ideges-e az esküvő miatt. Vilmos jövendőbelije pedig a beszámoló szerint úgy válaszolt: “Igen, természetesen az vagyok.”

A 29 éves menyasszony és a 28 éves herceg a négyállomásos bemutatkozó körút utolsó helyszíneként látogatott az angliai kisvárosokba. A jegyespár az elmúlt hónapokban már felkereste Észak-Írországot, Walest és Skóciát is, ahol az esküvőjük előtt találkoztak az alattvalókkal. Vilmos és Kate legközelebb április 29-én jelenik meg a nyilvánosság előtt, a londoni Westminster székesegyházban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik