Szórakozás

Megmutatta kisbabáját Laky Zsuzsi

A Reggeliben debütált először Luca, aki éppen ma egy hónapos.

A csöppség a vártnál pár nappal korábban, éppen nőnapon, március 8-án látta meg a napvilágot, hatalmas hajkoronával. “Reggel hat órakor jelentkeztek az első fájások, és délután fél négyre már a karomban tarthattam a kislányunkat – nyilatkozta korábban Laky Zsuzsi, akivel férje mindvégig bent volt a szülőszobában. A modell egyébként elég „természetes” módon élte meg a szülést, ugyanis sem gátmetszést, sem pedig érzéstelenítést nem kért.

Az újdonsült apuka, a brazil dzsúdzsucu-bajnok, Dietz Gusztáv derekasan helytállt, és mindent aprólékosan dokumentált mind kamerával, mind pedig fényképezőgéppel. A kis Luca egyébként fantasztikus baba, éjszakánként csak kétszer ébreszti fel szüleit és szerencsére a pocakját is nagyon szereti. Apukája hangját pedig szinte azonnal felismerte.

Zsuzsi és Guszti két és fél éve vannak együtt, és tavaly szeptemberben fogadtak egymásnak örök hűséget. A szépség párja már korábban elmondta, hogy megtalálta azt a nőt, akit anyaként is szeretne maga mellett látni, így már csak a babán múlt, hogy mikor érkezik.


AJÁNLOTT LINK:

Exkluzív: Laky Zsuzsi megmutatta kislányát! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik