Szórakozás

Keleti Györgyi felfedi a meztelen igazságot

A 60 nap, avagy a meztelen igazság című könyvében a börtönnapokról, családi és párkapcsolati történetekről is mesél.

Az üzletszerű kéjelgéssel vádolt modellt édesapja hozta haza Olaszországból március közepén, miután a kinti bíróság nem találta kellően megalapozottnak a vádat ellene. A volt honvédelmi miniszter lányát itthon végül egy év nyolc hónap, három évre felfüggesztett börtönbüntetésre és 500 ezer forint pénzbírságra ítélték jogerősen.

A Bors című napilap információi szerint Györgyit elvonási tünetek gyötörték a börtönben, a lány ugyanis hosszú évekig gyógyszerfüggő volt, sokszor napi nyolc nyugtató volt az adagja. A modell végül egy tibeti gyógyító módszer, a pránanadi segítségével vészelte át a rács mögött töltött napokat: a mandalákhoz hasonló szimbólumokat képzelt maga elé. A pránanadi lényege abban áll, hogy az univerzális erő és a különféle szimbólumok segítségével elérheti az ember a lelki egyensúlyát. Ezt a módszert egyébként számos sztár, köztük Sebestyén Balázs is rendszeresen alkalmazza.

Györgyi egyik barátnője révén ismerkedett meg a pránanadival három évvel ezelőtt. A napilapnak elárulta, bár az elején szkeptikus volt, egy idő után azt vette észre, hogy minden jobbá vált az életében, a módszer segített, hogy tisztábban lássa a dolgokat.

A Keleti-lány jelenleg hamarosan megjelenő könyvén dolgozik. A 60 nap, avagy a meztelen igazság című regényében papírra veti ez elmúlt két hónap történéseit, és magánéleti titkairól is mesél.

AJÁNLOTT LINK:

Elvonási tünetek kínozták a sitten Keleti Györgyit (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik