Szórakozás

Megmutatták otthonukat a kiscsillagok

Csodabogarak, akik már a rajtnál történelmet írtak: az áriázó bodybuilder, Janicsák Veca kínai hasonmása, és a rapper, aki beszédzavarral küzd.

Másfél év kihagyás után szombat este újra összeült az RTL Klub híres négytagú zsűrije, hogy megtalálja Magyarország legfényesebb csillagát. Az új műsorvezető és néhány új szabály kivételével a menetrend a régi. Korhatár nélkül kicsik és nagyok bármilyen műsorszámmal jelentkezhettek. Önbizalomban most sem volt hiány. Szerencsére azért voltak olyanok, akiket nem csak önbizalommal, de tehetséggel is megáldott a sors.

A szombat este egyik legnagyobb meglepetése kétségkívül Gyufa volt. Először a nevét is alig bírta kimondani, ám ezután Gyuri frenetikusat alakított. A dadogós srác amint meghallotta az ütemet, egyből folyékonyan nyomta a számot. „A zene az egyik megoldás arra, hogy, kifejezzem magam, és a gondolataimat közöljem” – mondta a Fókusz hétfő esti adásában MC Gyufa. A zsűrit teljesen lehengerelte a beszédhibás fiú rapelőadása, így négy igennel továbbengedték.

Gyufáék négyen laknak egy egyszobás lakásban Budapesten. A fiú három műszakban dolgozik egy gyógyszergyárban, hogy eltartsa nyugdíjas apukáját és anyukáját. Szinte alig alszik, mert minden idejét rapszövegek írásával tölti. A 21 éves fiú a szövegeit az életből meríti, saját maga szórakoztatására kezdett el írogatni, esze ágában sem volt jelentkezni a Csillag születikre, de egy amatőr munkahelyi tehetségkutató, a V-Faktor mindent megváltoztatott. Munkatársai tanácsára végül úgy döntött, ő is megméretteti magát.

Sokan próbálkoztak az első válogatáson a már befutott kiscsillagok zenéivel, és még többen az X-Faktorban Janicsák Vecától hallott Most múlik pontosan című dallal. Elsöprő sikert azonban csak Timi Chen aratott, aki kínaiul énekelte el. A 16 éves lány az éneklés mellett modellkedik és imád rajzolni. Angol iskolába jár és folyékonyan beszél négy nyelven: magyar, angolul, németül és kínaiul.

Timi már biztos énekelhet az első élő show-ban, és Gyufát sem most hallottuk utoljára szövegelni. Addig azonban a zsűri előtt még sok munka áll, hogy kiszűrje a tehetségeket. Most szombaton ismét válogatnak, meglepetésekből akkor sem lesz hiány.


AJÁNLOTT LINK:

Csodabogarak, akik letaglózták a zsűrit (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik