Szórakozás

Cisztát találtak az exmegasztáros mellében

Bencsik Tamara nem aggódik, bízik az orvosaiban, és napokon belül kés alá fekszik.

Vadonatúj külső, új stílus, új hangzás – az énekesnő boldogan mutatta be sokat sejtető, új klipjében is viselt szexi fehér ruháját a Mokkában múlt héten. A Megasztár énekesnője akkor még felhőtlenül mesélte, hogy nemrég készítette el legújabb, Sztereó láz című dalának klipjét, és ezzel együtt úgy döntött, megválik két éven keresztül növesztett hosszú hajától. Sőt, a változásnak itt nincs vége: plasztikai sebész kése alá fekszik, megnagyobbíttatja melleit, mert a formájával elégedett, de a méretével nem. Akkor még nem tudta, hogy pár nappal később nem várt komplikáció merül fel.

A beavatkozást megelőző kötelező szövettani vizsgálatok során ugyanis egy kisebb cisztát találtak az énekesnő jobb mellében – értesült a NapiÁszOnline. Tamara nem rémült meg a hír hallatán, orvosa megnyugtatta, hogy ez elég gyakori a vele egyidős lányok körében, de egy egyszerű rutinműtéttel el lehet távolítani. Az énekesnő mellében az orvosok szerint elképzelhető, hogy a fogamzásgátló tabletta miatt alakult ki a ciszta, így most egy ideig abba kell hagynia a gyógyszer szedését.

Tamara már alig várja, hogy a jövő héten kés alá feküdjön, és végre megkapja vadonatúj kebleit. A műtét után nem tervez hosszabb lábadozást, mindössze két hetet adott magának, így egyetlen fellépését sem kell lemondania a kényszerpihenő miatt.

AJÁNLOTT LINK:

Bencsik Tamarának cisztát találtak a mellében (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik