Szórakozás

2011 eddigi legbizarrabb bulvárhírei

Vannak, akiknél április elseje idén egy kicsit korábbra esett.

Bár még csak április elsejét írunk, elképesztő történetekből, önjelölt pancserekből és képtelenebbnél képtelenebb próbálkozásokból eddig is kijutott bőven. A Hír24 bolondok napja alkalmából összegyűjtött belőlük egy csokorra valót.

Alekoszról nevezték el gyermeküket

A ValóVilág Okostojása után a Rácz Alekosz nevet kapta egy újszülött a debreceni Kenézy kórházban. A kisfiú február elsején, 2450 grammal jött világra. A boldog szülők feltehetően annyira megkedvelték a valóságshow játékosát, hogy a Villa csődöréről nevezték el gyermeküket.

Megpróbálta megenni újszülött gyermekét

Beavatási szertartás keretében akarta megenni gyerekét egy apa Pápua-Új-Guinea egyik településén. A falu lakói a beszámoló szerint a kisbaba sírására figyeltek fel. Amikor betörtek a férfi házába, és látták, mire készül, kimentették a kezei közül a babát, az apát pedig elvitték a helyi rendőrségre, ahol őrizetbe vették. Az újszülött életét azonban az orvosok nem tudták megmenteni, és belehalt az apja által okozott sérülésekbe.

Óriásovis: 60 kilót nyom háromévesen

Még csak 3 éves, de már 60 kilós egy kínai kisfiú, aki átlag alatti testtömeggel, 2 kiló 60 dekásan született. A gyerek 3 hónapos korától kezdett szédületesen növekedni és hízni, mára ötször többet nyom kortársainál.


Diétára fogták a kancsal oposszumot

Heidi, a lipcsei állatkert sztárja januárban koplalni kényszerült. A túlsúlyos fekete-fehér oposszumot salátán, répán és sovány csirkehúson tartották, hogy apadjon a zsírrétege, amely feltételezések szerint szemeinek furcsa állását okozta. A fogyókúrának köszönhetően az éjszakai erszényes több mint 400 grammot fogyott, ráadásul már sokkal természetesebben tudja használni lesoványodott farkát mászás közben. Hogy védjegyévé vált kancsalságán javított-e bármit is az új étrend, arról nem szól a fáma…

Két fejjel jött világra egy borjú

Azt követően, hogy az év első napjaiban Georgia államban két fejjel született egy borjú, Sri Lankán is megismétlődött ugyanez. Pontosabban egy tehén genetikai rendellenességet mutató borjat hozott a világra: két feje, két orra, két szája van. Az állat hatalmas szenzációt keltett, a tulajdonos udvarát naponta lepik el a kíváncsiskodók.


Toi toi-vécében mixelték Britney Spearst

Britney Jimmy Kimmel esti talkshow-ja kedvéért részt vett egy jelenetben, ahol Jackass-stílusban beültették egy hordozható kémiai vécébe, majd két bungee jumping-kötél segítségével kilőtték a levegőbe. A jelenet parádésan sikerült – annak ellenére, hogy ezen a ponton erős a gyanú, hogy a vécéből előugró, fekáliával borított szőkeség talán mégsem Spears.


Elege volt a kékvérű giccsből? Vegyen esküvői hányós zacskót!

Egy brit művész kézzel készített hányós zacskókkal készül Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére. Amennyiben a szuvenír vadászok besokallnának a tradicionális és legfőképp drága esküvői csecsebecséktől, mint amilyen mondjuk az exkluzív porcelánkészlet volt, a királyi óvszercsomaghoz azonban nem éreznék magukat elég bevállalósnak, íme, a tökéletes, és olcsó emlék április 29-éről: Lydia Leith kézzel gyártott, kreatív hányózacskói.

Turbónagyi a rablók ellen

Az ékszerboltot fényes nappal kipakoló bandát elnáspángoló nagyi története bejárta a világsajtót. Az elmúlt néhány napban több millióan látták az interneten, ahogy a 71 éves Ann Timson végigsprintel az utcán, hogy táskáját lengetve elkergessen néhány rablót. A vörös hajú nyugdíjas néni nemrégiben NewYorkba utazott fiához, és meghívást kapott az NBC csatorna Today Show című műsorába is. A hölgy beavatkozása tette lehetővé, hogy az ékszerboltok kipakolására szakosodott banda tagjait sikerült bíróság elé állítani – az egyik rablót még a helyszínen elfogták, a többieket a menekülésre használt autó követésével kapták el.


Holtan esett össze élete első csókja után

Jemma Benjamin egy együtt töltött kiruccanás után egyetemi barátja, a 21 éves Daniel Ross lakásában esett össze, a dél-walesi Treforestben. Csak pár percre ugrottak fel, és már indulóban voltak, amikor megcsókolták egymást – idézte fel a történteket Ross. Ám kisvártatva a lány a szófára roskadt, és pár perc leforgása alatt a szeme láttára meghalt. A férfi, aki három hónapja ismerte meg Jemmát, elmondta a rendőrségnek, hogy ez volt az első alkalom, amikor megcsókolta a lányt.

Vibrátorával támadt a rendőrre

Az 56 éves Carolee Bildstent még novemberben tartóztatták le hivatalos személy elleni erőszak miatt, miután nem volt hajlandó kifizetni egy kocsmai számlát, a csaposok pedig rendőrt hívtak az asszonyra. Mivel Bildsten azt állította, otthon van minden pénze, a kiérkező járőr felajánlotta, hogy hazakíséri a hölgyet. A páros minden probléma nélkül odaért az asszony lakásához, Bildsten pedig előre ment, hogy kivegye a hiányzó pénzt az egyik fiókból. A rendőr legnagyobb döbbenetére azonban nem a pénzt vette elő, hanem egy „átlátszó, merev, női szexuális segédeszközt”, amit fenyegetően meglendített a járőr felé, majd lecsapott vele, egyenesen a férfi fejére.

Szexéhes neje elől a rendőrségre menekült

Végső kétségbeesésében a rendőrség segítségét kérte egy férj Németországban, hogy végre kialhassa magát. A kapitányságon elpanaszolta, hogy 18 év óta házas, de az éjszakákat az utóbbi négy esztendőben már nem a hálószoba hitvesi ágyában töltötte, ahol neje a markában tartotta, hanem a nappali kanapéján, ám már ott sincs nyugta, mert párja állandóan kimegy hozzá, és követeli, hogy teljesítse házastársi kötelességét. A férfi nem bírta tovább, hogy markos asszonya nem bír magával, és a rendőrség segítségét kérte abban, hogy nyugodtan alhasson éjjelente.

Péniszére tetováltatta kedvenc autómárkáját

“Gyere, megmutatom neked a Minim” – ez lett egy 39 éves német, Andreas Müller kedvenc mondata azt követően, hogy férfiasságára varratta kedvenc autómárkája nevét. És mindezt azért, hogy megnyerjen egy Mini Coopert, melyet Magdeburg kereskedelmi képviselete ajánlott fel.

Fotelekkel és kanapékkal tömi tele a hasát

A világ legfurább függőségével küszködik egy nő Amerikában: előszeretettel eszi meg az ágyak szivacsait. Elmondása szerint 20 éve hódol ennek a szenvedélyének, ez idő alatt összesen hét kanapét és két fotelt fogyasztott el.

Pisidiéta: a legújabb fogyiőrület

Egyesek nemcsak szépségápolásra, de fogyókúrához is használják a vizeletüket. A legújabb szépészeti módszer szerint csak be kell fecskendeznie a vizeletet a szervezetbe, és máris apadnak le rólunk a kilók. Az egésznek a hátterében ugyanis az úgynevezett HCG hormon áll, amely becsapja az agyat, „elhiteti”, hogy az illető állapotos, és ezáltal az anyagcsere felgyorsul.

Felgyújtotta szeretője férfiasságát

Victoria Bynes benzint locsolt szeretője, Andrew Williams lába közé, aztán rádobta az égő öngyújtót. Az eset a floridai Citra településen történt. A szemtanúk szerint a lángok nemcsak a csalfa férfi nemi szervét és annak környékét érték, hanem a felsőtestét is megégették. Williams üvöltött a fájdalomtól, hasra dobta magát, így próbálta kioltani a lángokat. A 29 éves nő végignézte, hogyan szenved szeretője, majd nyugodtan elsétált a helyszínről, mintha mi sem történt volna.

Szamarakat erőszakolt meg a testvérpár

A Zimbabwében élő testvérpárt novemberben érték tetten, miközben szexuális játékokba elegyedtek a patás állatokkal. A nagy leleplezést az egyik falubeli ejtette meg, aki megrökönyödve látta, mit tesznek a szamarakkal szomszédai. A fivéreket azonnal a hatóság kezére adták, a bíróság két év felfüggesztettre ítélte őket.

Új rekord: 94 évesen született gyermeke

Az Indiában élő aggastyánnak és nejének – aki szintén nem túl fiatal kismama, 52 esztendős múlt – négy hónappal ezelőtt született fia. A férfi nem kapkodta el a házasságot, 90 évesen még agglegény volt. Ez az első gyermeke, aki nagy változást vitt a pár nemi életébe is, mert felhagytak a napi, pontosabban éjszakánkénti háromszori szeretkezéssel, hogy jobban odafigyelhessenek gyermekükre.

Agyonlőtték, mert túl hangosan evett a moziban

Megöltek egy férfit Lettországban, mert túl hangosan ette a pattogatott kukoricát. A rendőrség őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsítható 27 éves tettest, aki szintén férfi. Áldozata 42 éves volt. A film egyébként a Fekete hattyú volt, a gyilkosság Riga központi multiplexében történt.

Évekig élt késsel a fejében

Tíz centiméteres késpengével agyában élt négy évig egy kínai férfi. Mivel az utóbbi időben erős fejfájásai voltak, orvoshoz fordult, ám maga is elszörnyülködött, amikor a röntgenfelvételen meglátta, a fejében tíz centis vasdarab lapul. A 37 éves Li Fut, aki a kínai Jünnan tartományban él, 2006-ban egy rablás alkalmával szúrták fejen egy késsel. Beszámolója szerint nem tudott arról, hogy egy egész penge az agyába fúródott, hiszen akkor még orvosi segítséget is kapott, a doktorok azonban nem vettek észre semmit.

Vért sír és izzad egy tini

Sokkoló eset látott napvilágot a Dominikai Köztársaságban. Egy 17 éves lány vért sír és izzad. Eddig 56 kórházban vizsgálták már a ritka kórt, az orvosok ellenben nem találták eddig sem az okát, sem az ellenszerét. Delfina egyre kétségbeesettebb, ugyanis el is vérezhet a betegsége miatt. Kálváriája egy évvel ezelőtt kezdődött. Sokan boszorkánynak nézik, és idegenkednek tőle. Jelen pillanatban édesanyjával az egyik Santo Domingo-i kórházban tartózkodnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik