Szórakozás

Képtelen becsukni a szemét az agyonplasztikázott nő

A New Jersey-ben élő Marilyn Leisz azt állítja, plasztikai sebésze hibája miatt fizikailag képtelen lehunyni a szemét.

Leisz eredetileg azért fordult orvoshoz, hogy kijavíttassa egy korábbi szépészeti beavatkozás következtében a szemhéján keletkezett dudorokat. A Dr. Paul Parker által végzett szemhéjműtét (blepharoplasztika) azonban rosszul sikerült, és a hölgy azóta képtelen teljesen becsukni a szemét, még akkor sem, amikor alszik. A sebész azt állítja, Leiszt előzetesen tájékoztatta az operáció esetleges veszélyeiről, a hölgy pedig egyszer sem panaszkodott, miután elvégezte rajta a beavatkozást még 2005-ben.

Leisz azonban, aki most peres úton próbál érvényt szerezni az igazának, ragaszkodik ahhoz a verzióhoz, hogy a doki nem volt hozzá teljesen őszinte. „El kellett volna mondania, hogy a korábbi operációim miatt nekem nem ajánlatos elvégeztetnem egy ilyen szemhéjkorrekciót” – jelentette ki a hölgy, majd azt is bevallotta, párologtatót kell éjszaka használnia a hálószobában, hogy a szemei ne száradjanak ki, és ne vakarja őket.

Az ügyben egyelőre nem állapítottak meg kártérítési összeget, Leisz azonban elmondta, számos korábbi tevékenységét fel kellett adnia, mert látása a folyamatos megterhelés miatt egyre romlik – ennek az információnak a fényében a hozzáértők egy hat számjegyű összegre voksolnak.

A hölgyről készített riportot ITT lehet megnézni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nem tudja lehunyni a szemét a plasztikai műtét miatt – angolul (Jezebel)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik