Szórakozás

Iglesias nem hajlandó Britney-vel turnézni

Az énekes nem tartotta saját magához méltónak, hogy Britney Spears előzenekaraként lépjen föl.

Alig pár órával azután, hogy Spears élő-egyenesben bejelentette a világnak, hogy nyáron karrier újraindító turnéra indul Enrique Iglesias társaságában, a spanyol énekes már ki is farolt a projektből. A két sztár közös turnéja kapcsán heteken keresztül ment az ügyvédi adok-kapok, és a hétvégén végre sikerült megállapodniuk a részletekből – ezt a megállapodást húzta keresztbe az őrjöngő Iglesias, akinél a beszámolók szerint akkor szakadt el a cérna, amikor rájött, a Spears-csapatnak tulajdonképpen előzenekarként, felvezető sztárocskaként lenne rá szüksége, és közel sem jutna neki annyi promóció, mint amennyit megérdemelne.

A félig hivatalos indoklás szerint Iglesiasnak néhány koncertdátummal volt gondja, és még nagyban zajlottak az egyeztetések, amikor valaki idő előtt szétküldte a közös turnét reklámozó sajtóanyagot.

Az előzetes tervek szerint a 26 állomásos amerikai turné június 17-én startol Sacramentóban – és annak ellenére, hogy a két jogi csapat a jelentések szerint mindent megtesz, hogy megoldást találjanak a kínos helyzetre, egyáltalán nem biztos, hogy Iglesiast vissza tudják majd csábítani a projektbe.

AJÁNLOTT LINKEK:

Enrique visszalépett a közös koncertturnétól – angolul (eonline.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik