Szórakozás

Eva Herzigovának kisfia született

A cseh modell hétvégén megszülte második gyermekét, aki a Phillip nevet kapta.

Herzigova és élettársa, Gregorio Marsiaj szóvivőjükön keresztül közölték a világgal a nagy hírt. A párosnak már van egy 3 éves kisfia, George – aki Herzigova beszámolója szerint nagyon izgatott volt kistestvére érkezése miatt. „George hihetetlenül édes, folyamatosan kérdésekkel bombáz a pocakom miatt, és beszél a testvéréhez” – mesélte a 37 éves modell még korábban a People magazinnak.

Herizgova a ’90-es években vált világhírű modellé, miután a Wondebra belebújtatta híres csodamelltartóiba – később a Victoria’s Secret Angyal kommandójában is helyet kapott, valamint megmutatta elhíresült vonalait a Playboy-ban.

A modell korábban a Bon Jovi dobosának, Tico Torrresnek a felesége volt, és bevallottan készült az anyai szerepre. „Hiszem, hogy a nők arra születtek, hogy anyák legyenek, ez a legfontosabb feladatuk” – nyilatkozta a hölgy majd azt is bevallotta, ennek ellenére eszébe sem jutna, hogy otthagyja karrierjét a családja kedvéért, mivel munkájából a kisfia is rengeteget profitál érzelmileg.

AJÁNLOTT LINKEK:

Eva Herzigova másodjára is anya lett – angolul (People.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik