Szórakozás

Karambolozott a Glee sztárja

Lea Michele autójába péntek hajnalban hajtott bele pár láthatóan részeg csaj. A színésznő jól van, a kocsija már nem annyira.

A 24 éves színésznő balesetéről a szóvivő értesítette a sajtót. „Lea autójának nekimentek, ő pedig értesítette az ügyről a hatóságokat” – nyilatkozta szűkszavúan a hölgy sajtósa.

Időközben előkerültek a baleset szemtanúi is, akik állítják, a sztárnak nekihajtó kocsiban utazó lánycsapat szemmel láthatóan részeg volt, ráadásul a baleset után elhagyták a helyszínt.

„Egy csapatnyi részeg kiscsaj belement az autójába, dülöngélve kiszálltak, majd azon kezdtek el kuncogni, hogy Lea híres. Mindezek után megkérdezték tőle, hogy ő is részeg-e, majd elhajtottak a kocsival” – mesélte egy jól értesült forrás, majd azt is hozzátette, a színésznőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy leírja a lányok autójának rendszámát, majd értesítette a rendőrséget.

Michele-nek nincs valami nagy szerencséje, ha közúti balesetekről van szó: korábban egy interjúban bevallotta, a Glee válogatása előtt is összetörte az autóját. „A második meghallgatásom előtt ripityára törtem a kocsit, de időre mentem, ezért otthagytam a roncsot az út szélén, és elkezdtem futni. Amikor beértem a stúdióba, a hajam még mindig tele volt üvegszilánkokkal, és egy csomó helyen megvágtam magam. Továbbjutottam ugyan, de az utolsó fordulónál még midig fájt a nyakam a balesettől” – mesélte a színésznő.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lea Michele karambolozott – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik