Szórakozás

Internet-előfizetéshez ajándékfegyver

Az előzetes aggodalmak ellenére kirobbanó sikert hozott egy kanadai üzlet meghökkentő akciója, melyben ajándékfegyvert kínált az előfizetőknek.

A hamiltoni RadioShack egyik boltjának homlokzatán az alábbi hirdetés olvasható: “Védd meg magad Dish Network előfizetéssel: fegyvert adunk ajándékba” .

A szolgáltatás előfizetői a hűségnyilatkozat aláírása után választhatnak egy Hi Point 380-as fegyver vagy egy 20-as kaliberű vadászpuska közül, melyet a Frontier Guns & Ammo fegyverboltban kapnak meg, ahol természetesen azért át kell esniük a kötelező ellenőrzéseken. (A békésebb lelkű vásárlók Pizza Hut-utalványt kérhetnek a fegyver helyett.)

A Dish Network eleinte tiltakozott az ellen, hogy fegyverrel reklámozza a szolgáltatását, de néhány hónap után beleegyezett a szokatlan promócióba. Mint a RadioShack bolt tulajdonosa, Steve Strand elmondta, az akciós szolgáltatásra rendkívül nagy az igény, a Dish Network előfizetések száma ugrásszerűen megnőtt. Meglepő módon sok 60 és 70 év közötti nő is érdeklődött az akció iránt.

A sikeren felbuzdulva máris úgy döntöttek, hamarosan hasonló akciót indítanak a Direct TV előfizetőinek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik