Szórakozás

Szíj Melinda fizetését elviszik a csekkek

Hiába végzett előkelő helyen a Megasztár versenyén, továbbra is spórolnia kell, hogy el tudja tartani két gyermekét.

A különleges hangú énekesnő számára a gyermekei a legfontosabbak. Ám amennyire erejéből és idejéből telik, igyekszik segíteni a szüleinek is. Szíj Melinda a mindennapokban visszafogott, az öltözködését is az egyszerűség jellemzi. Az elmaradhatatlan kék kardigán sokak céltáblája lett. Pedig mint mondja, szívesen lepné meg magát egy-egy új darabbal, de egy fizetésből két gyermeket nevelni nem könnyű. Ráadásul a külkereskedelmi ügyintézőként dolgozó asszony fizetésének háromnegyedét elviszik a csekkek, ezért úgy van az öltözködéssel, hogy inkább a kislánya viseljen szép ruhákat – mesélte a hot! magazinnak Melinda.

A győri asszony vallomása azért is meglepő, mert a Megasztár második helyezettje, Kökény Attila ezzel szemben a bulvárlapok információ szerint milliókat haknizik össze havonta. Az énekes ugyanis 180 ezer forintért vállal koncerteket, és a tehetségkutató többi énekese is egyik fellépésről a másikra rohan.

Szíj Melindának egyébként a napokban jelent meg első önálló lemeze. Az album a „Foltos úton” címet kapta, és saját szerzeményén kívül régebbi magyar dalok, illetve Barbra Streisand néhány száma is felcsendül rajta. Az album külön érdekessége, hogy Melinda a borítón költőként is bemutatkozik: válogatott verseit ajándékként és köszönetképp ajánlja mindenkinek, aki szereti és figyel rá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik