Szórakozás

Donald Sutherland tagadja a szexet Julie Christie-vel

A két színész a mára legendássá vált 1973-as film, a „Ne nézz vissza!” apropójából került egy ágyba. Egy új botránykönyv szerint azonban nem színházat láttunk.

A Sutherland-Christie ágyjelent olyan parádésra sikerült, hogy a szex valódiságát firtató kérdések majd’ 40 év után még mindig porondon vannak – annak ellenére, hogy mindkét színész, valamint a jelenet forgatásánál jelen lévők is végig tagadták a dolgot.

Az új fordulatot az ügyben a Variety egykori szerkesztőjének, Peter Bartnak a legújabb botránykönyve jelenti, amiben a szerző azt állítja, ott volt annál a bizonyos ágyjelenetnél, és ő rá az élő tanú, hogy Sutherland és Christie tényleg szeretkeztek a kamera előtt.

Az üggyel kapcsolatban Sutherland is megszólalt: egyrészt higgyük már el végre, hogy semmi köze nem volt Christie-hez, másrészt pedig Bart hazudik, hiszen még csak a közelében sem volt a forgatásnak. „Semmi sem igaz belőle. Sem a szex, sem az, hogy ő jelen volt. Az egész felvétel alatt összesen négy ember tartózkodott a szobában, Nic Roeg (rendező), Tony Richmond (operatőr), Julie Christie és én. Senki más” – jelentette ki a színész.

A „Ne nézz vissza!” ágyjelenetéről már a forgatáson pletykálni kezdtek, és mint a mellékelt ábra mutatja, a téma azóta is foglalkoztatja a nagyérdeműt. A legendához tartozik például az a sztori is, miszerint Christie akkori párja, Warren Beatty üvöltve követelte, hogy vágják ki a filmből a jelenetet, és hogy bizonyos (valóban kicenzúrázott) felvételeket csak a hollywoodi elit láthatott, titkos magánvetítéseken.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sutherland szerint hazugság a Ne nézz vissza! szexlegendája – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik