Szórakozás

Liptai és Hajdú ismét egymásnak esett

A TV2 dívája és a show-man nem kímélte egymást, gúnyos megjegyzésekkel igyekeztek minél kínosabb helyzetbe hozni a másikat.

A Frizbi szerda délutáni felvételének vendégei Liptai Claudia és Majoros Péter voltak, akiket új műsoruk, a Nagy Duett kapcsán hívott meg Hajdú Péter a talkshow-ba. Régóta tudni lehet, hogy Liptai és Hajdú között elég feszült a viszony, kapcsolatok nem sokkal a volt kormányszóvivő, Daróczi Dávid halála után romlott meg, majd pár hónappal ezelőtt Szíj Melinda miatt ugrottak egymásnak a Mokka adásában.

A műsorvezetők, mint azt várni lehetett, ezúttal sem kímélték egymást, és gúnyos megjegyzéseket vágtak egymás fejéhez, majd utalásokat tettek arra, ki milyen titkokat tud a másikról egy közös barátjuk révén. Claudia azzal ijesztgette Hajdút, hogy a celebes-énekes élő adásban majd jól kiteregeti az összes szennyest, amit eddig hallott a műsorvezetőről.

Az adok-kapok ezután is folytatódott, csak olaj volt a tűzre, hogy a Frizbi házigazdája bevallotta, egyáltalán nem tud énekelni, de még csak rappelni és táncolni sem tud. Claudia azonnal lecsapott, és felajánlotta Hajdúnak a betöltetlen kellékes állást a színpad helyett.

AJÁNLOTT LINK:

Porig alázta egymást Claudia és Hajdú Péter (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik