Szórakozás

Letartóztatták a Gengszterkorzó sztárját

Mi történik akkor, ha Paz de la Huerta és az alkohol találkozik? Csábítás, röhögés, verekedés és végül megalázó letartóztatás.

Noha az incidens részletei egyelőre képlékenyek, annyit lehet biztosan tudni, hogy de la Huertát azután vették őrizetbe, hogy összetűzésbe került a reality sztár Samantha Swetrával egy New York-i bárban. Egyes források szerint a Gengszterkorzó sztárja (merev részegen) flörtölni kezdett Swetra pasijával, a hölgy pedig erre kiröhögte a minősíthetetlen állapotú színésznőt. De la Huertánál ekkor elszakadt a cérna, és a kezében lévő poharat hozzávágta Swetrához (illetve állítólag be is húzott neki egyet).

Egy másik verzió szerint szó sem volt flörtölésről, a színésznő egyszerűen megállt Swetra (és barátnője, Lindsay Lohan) asztalánál, és már ez röhögésre késztette a lányokat – itt repült ki de la Huerta kezéből a pohár, és itt csattant el a pofon. A színésznőt végül rendőrökkel kísértették ki a bárból.

Swetra másnap feljelentést tett a New York-i rendőrségen – az ügyben az első bírósági meghallgatást április 18-ra tűzték ki.

AJÁNLOTT LINKEK:

De la Huertát letartóztatták, miután részeden nekiment Sam Swetrának – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik