Szórakozás

Clive Owen megerőszakolt áldozatok szüleivel beszélgetett

A brit színész legújabb filmjére, a „Trust” című drámára készült a felkavaró interjúkkal.

A filmben Owen egy apát alakít, akinek tinédzser lányát az interneten célba veszi egy idősebb férfi, a lány pedig áldozatul esik neki. Owen a film kapcsán bevallotta, szerencsére nincsen ilyen jellegű tapasztalata a való életből, ezért támaszkodott másokéra – olyan szülőkkel ült le beszélgetni, akik hasonló dolgon mentek keresztül.

„A filmen először egy boldog családot lehet látni, a kislány összeszedettnek, okosnak tűnik, mintha semmiért sem kéne aggódni, holott mindenki megsérülhet. A kölykök ebben a korban nagyon naivak, még nem éltek, nem láttak eleget, és érzelmileg sem felnőttek még, így könnyű célpontot jelentenek” – nyilatkozta a színész, majd azt is elmondta, amíg nem látta a saját két szemével, fogalma sem volt, hogy milyen mély lehet ezeknek a szülőknek a fájdalma.

„Találkoztam egy házaspárral, akiknek a lányuk hasonló helyzetbe keveredett az interneten, és hat évvel ezelőtt megerőszakolták. Már a beszélgetésünk első percében láttam, hogy milyen elképzelhetetlen fájdalommal kell ezeknek az embereknek együtt élniük minden nap” – mondta Owen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Új filmjére készülven Owen megerőszakolt lányok szüleivel beszélgetett – angolul (aceshowbiz.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik